LUNCH MENU

嘉禅・平日限定サービスランチ

新広東菜套餐 The Kazen’ Weekday Lunch


是日蒸點心

本日の蒸し點心

Today’s Assorted Steamed Dim Sum


是日老火湯

シェフ特製根野菜の薬膳スープ

Chinese Herbal Soup


主菜

本日のメイン料理

Today’s Main Dish


白飯・泡菜

白飯 お漬物

Steamed Rice and Pickles


一口甜品

本日のミニデザート

Mini Dessert


1,200


シェフのスペシャリテ・ふかひれと點心のセット

魚翅點心套餐 Shark Fin&Dim Sum Lunch Set


是日蒸點心

本日の蒸し點心

Today’s Assorted Steamed Dim Sum


是日老火湯

シェフ特製根野菜の薬膳スープ

Chinese Herbal Soup


紅焼魚翅

シェフのスペシャリテ ふかひれの濃厚煮込み

Shark fin Stewed in Duck-based Oyster Sauce


白飯・泡菜

白飯 お漬物

Steamed Rice and Pickles


一口甜品

本日のミニデザート

Mini Dessert


1,500


香港飲茶ランチコース

飲茶套餐 Dim Sum Lunch Course



今日秘製美容沙律

本日の広東風美容サラダ

Cantonese Salad of the Day


是日老火湯

シェフの特製香港家庭風薬膳蒸しスープ

Chef’s Recommended Herbal Soup


点心師介紹3蒸點心

点心師おすすめ本日の3種蒸し點心

Chef’s Recommended Steamed Dim Sum (3pieces)


特製炸點心盆

本日の特製揚げ點心2種

Today’s Assorted Deep-fried Dim Sum (2 pieces)


嘉禅擔擔麺

揚げ桜海老の香り漂う嘉禅特製タンタンメン

Creamy Dandan Noodles with Deep-fried Sakura Shrimp


正式杏仁豆腐

やわらか杏仁豆腐 杏仁風味のスープとともに

Soft Almond Pudding with Chinese Almond Milk Soup


2,200


嘉禅おすすめランチコース

九龍 Kowloon



点心師介紹3蒸點心

点心師おすすめ本日の香港點心3種盛り合わせ

Chef’s Recommended Assorted Dim Sum (3 pieces)


香芒蛋黄醤蝦球

海老のマンゴーマヨネーズソース ライムとミントの香りをそえて

Deep Fried Prawns with Original Mango Mayonnaise Sauce


金湯鵝肝魚翅湯

シェフのスペシャリテ料理 ふかひれのフォアグラソース煮込み

Duck-based Foie Gras Sauce with Shark Fin


八陳黒醋霧島排骨

霧島豚の柔らかスペアリブ酢豚仕立て 里芋のトリュフマッシュ添え

Crispy Sweet and Sour Pork with Dried Tomato


上湯鮮蝦雲呑湯麺

金華ハムの香り漂う海老ワンタンと黄ニラのスープヌードル

Soup Noodles with Juicy Shrimp Wontons and Yellow Chinese Chive


精選中国名茶 甜甜蜜蜜

シェフが厳選した中国茶とデザートの盛り合わせ

Chef’s Selection -Assorted Chinese Desserts and Chinese Tea-


4,000


シェフおすすめスペシャルランチコース

厨師推介套餐 Chef’s Recommendation



点心師介紹四喜點心

点心師おすすめ本日の香港點心4種盛り合わせ

Chef’s Recommended Assorted Dim Sum (4 pieces)


金華竹絲水魚燉鮑翅

スッポン・ふかひれ・烏骨鶏 広東風薬膳蒸しスープ

Double Boiled Herbal Soup with Shark Fin and Collagen from Softshell Turtle


嘉禅北京鴨

特製釜焼き北京ダック(2ピース)

The Kazen’Original Peking Duck


白灼関村牧場漢方三元梅肉

関村漢方三元豚の湯引き 黒酢香るピーナッツと潮州辣油のソース

Sekimura-Farm Special Poke Shabu Shabu with Chiu Chow Style Sauce


荷葉鼓汁蒸魚飯

本日の鮮魚とジャスミンライスの蓮の葉蒸し

Steamed Jasmine Rice with Today's fresh fish


精選中国名茶 甜甜蜜蜜

シェフが厳選した中国茶とデザートの盛り合わせ

Chef’s Selection -Assorted Chinese Desserts and Chinese Tea-


6,000


シェフおすすめのスペシャルランチコース

シェフがセレクトしたランチ限定のコースメニュー

厨師推介套餐 Chef’s Recommendation


点心師介紹3蒸點心

点心師おすすめ本日の香港點心3種盛り合わせ

Chef’s Recommended Assorted Dim Sum (3 pieces)


蟹黄鱈場蟹肉翅

ふかひれ・タラバ蟹・キャビア 金華ハム薫る極上スープ 

Rich Starchy Superior Soup with Shark Fin and King Crab


香煎帯子碧緑時蔬蒜炒豆苗拼松露XO醤

ホタテの香り焼き 黒トリュフのきのこXO醤添え 

 Grilled Scallop and Sauteed with Kazen Original Truffle XO Sause


白玉干鮑煎鵝肝

鮑の姿煮込みとフォアグラ大根 合鴨の金湯ソース

Dried Abalone with Green Vegetable, Foie Gras, and Chinese Radish in Oyster Sauce

或 或いは or

北京片鴨巻配芫茜沙律

北京ダックロール(2piece)とパクチーサラダ

Pekin Duck Roll (2piece) and Coriander Salad


咸魚鶏粒生菜炒飯

鶏肉と香港塩漬け魚’’馬友’’入りレタスチャーハン

Lettuce Fried Rice with Chicken and Salted Fish


精選中国名茶 甜甜蜜蜜

シェフが厳選した中国茶とデザートの盛り合わせ

Chef’s Selection -Assorted Chinese Desserts and Chinese Tea-



8,000


麺、飯 Noodle and Rice

※ランチ時のみ本日の点心が2品付きます。


廣東叉焼炒飯

香港チャーシューとアスパラの五目チャーハン

Wok-fried Rice with Hong Kong BBQ and Asparagus

1,400


蟹肉生菜炒飯

たらば蟹とアスパラのレタスチャーハン

Wok-fried Rice with King crab and lettuce

1,700


松露七彩素菜粒炒飯

トリュフと季節の彩り野菜のベジタブルチャーハン

Wok-fried Rice with Truffle and Colorful Vegetables

2,000


濃湯砂鍋排翅飯

ふかひれと白菜のあんかけ土鍋御飯

Starchy Sauce with Shark Fin Poured on Rice -Served in a Clay Pot-

2,000


金銀火鴨絲炒麺

ローストダックと黄ニラのあんかけ焼きそば

Starchy Oyster Sauce with Roasted Duck Poured over Crispy Noodles

1,600


金銀鮮蝦雲呑湯麺

香港名物 海老ワンタンと黄ニラのスープヌードル

Soup Noodles with Juicy Shrimp Wontons and Yellow Chinese Chive

1,500


嘉禅擔擔麺

揚げ桜海老の香り漂う嘉禅特製タンタンメン 潮州辣油の香り

Creamy Dandan Noodles with Deep-fried Sakura Shrimp

1,600