LUNCH MENU

嘉禅・平日限定サービスランチ The Kazen’ Weekday Lunch

本日の蒸し點心

Today’s Assorted Steamed Dim Sum


シェフ特製根野菜の薬膳スープ

Chinese Herbal Soup


本日のメイン料理

Today’s Main Dish


白飯 お漬物

Steamed Rice and Pickles


本日のミニデザート

Mini Dessert


1,200

ふかひれランチセット SHARK FIN LUNCH SET

本日の 2 種蒸し点心

Today’s Steamed Dim Sum


薬膳蒸しスープ

Steamed Herbal Soup


ふかひれの煮込み

Shark Fin in Superior Sauce


ライス 漬物

Rice and Pickled Vegetables


デザート

Dessert


1,500

ふかひれ姿煮込みランチセット WHOLE SHARK FIN LUNCH SET

本日の 2 種蒸し点心

Today’s Steamed Dim Sum


薬膳蒸しスープ

Steamed Herbal Soup


ふかひれの姿煮込み

Whole Shark Fin in Superior Sauce


ライス 漬物

Rice and Pickled Vegetables


デザート

Dessert


2,200

香港飲茶ランチコース Dim Sum Lunch Course

シェフ特製本日の美容蒸しスープ

Today’s Steamed Soup


本日の特選 3 種蒸し点心

Assorted Steamed Dim Sum


香港の伝統的な揚げ点心 2 種

Traditional Hong Kong Deep-fried Dim Sum


大根餅と黄ニラのXO 醤炒め

Wok-fried Turnip Cake and Chinese Yellow Chives with XO Sauce


桜海老のクリーミー担々麺

Creamy Dan Dan Noodles


マンゴータピオカスープ or 濃厚杏仁豆腐

Mango Soup with Tapioca or Rich Almond Pudding


2200

嘉禅ランチコース KAZEN LUNCH COURSE

点心師おすすめ本日の香港点心 3 種盛り合わせ

Assorted Hong Kong Dim Sum


海老のマンゴーマヨネーズソース

~ライムとミントの香りを添えて~

Deep-fried Prawn with Mango Mayonnaise Sauce


ふかひれの濃厚壺煮込み

Shark Fin Braised in Rich Oyster Sauce


国産牛サーロインとカシューナッツの黒酢炒め

Wok-fried Domestic Beef Sirloin and Cashew Nuts with Black Vinegar Sauce


海老とアスパラの XO 醤チャーハン

Wok-fried Rice with Prawn and Asparagus


シェフが厳選した中国茶と本日のデザート

Today’s Dessert and Chinese Tea


4,000

嘉禅スペシャルランチコース KAZEN SPECIAL LUNCH COURSE

点心師おすすめ本日の香港点心 4 種盛り合わせ

Assorted Hong Kong Dim Sum


本日の鮮魚の蒸し物

Today’s Steamed Fish with Black Bean Sauce


ふかひれの姿煮込み 濃厚オイスターソース

Whole Shark Fin in Rich Oyster Sauce


A5 山形牛の湯引き 香港香味醤油

Parboiled A5 Grade Yamagata Beef with Hong Kong Soy Sauce


たらば蟹とアスパラのレタスチャーハン

Wok-fried Rice with Crab, Asparagus, and Lettuce


シェフが厳選した中国茶と本日のデザート

Today’s Dessert and Chinese Tea


6,000

嘉禅限定ランチコース KAZEN ORIGINAL LUNCH COURSE

点心師おすすめ本日の香港点心 4 種盛り合わせ

Assorted Hong Kong Dim Sum


本日の鮮魚の蒸し物

Today’s Steamed Fish with Hong Kong Soy Sauce


ふかひれ姿煮 金華ハム薫る上湯ソース

Whole Shark Fin in Rich Superior Sauce


鮑の姿煮込みとフォアグラ大根

Whole Abalone, Chinese Radish, and Foie Gras in Oyster Sauce


トリュフの焼きリゾット

Grilled Risotto with Truffle


シェフが厳選した中国茶と本日のデザート

Today’s Dessert and Chinese Tea


8,000

麺、飯 Noodle and Rice

※ランチ時のみ本日の点心が2品付きます。



香港チャーシューとアスパラの五目チャーハン

Wok-fried Rice with Hong Kong BBQ and Asparagus

1,400


たらば蟹とアスパラのレタスチャーハン

Wok-fried Rice with King Crab, Asparagus, and Lettuce

1,700


トリュフと季節の彩り野菜のベジタブルチャーハン

Wok-fried Rice with Truffle and Colorful Vegetables

2,000


ふかひれのあんかけ御飯

Starchy Sauce with Shark Fin Poured on Rice

1,500


ふかひれの姿煮込み あんかけ土鍋御飯

Starchy Sauce with Whole Shark Fin Poured on Rice -Served in a Clay Pot-

2,000


ローストダックと黄ニラのあんかけ焼きそば

Starchy Oyster Sauce with Roasted Duck Poured over Crispy Noodles

1,600


香港名物 海老ワンタンと黄ニラのスープヌードル

Soup Noodles with Juicy Shrimp Wontons and Yellow Chinese Chives

1,500


揚げ桜海老の香り漂う嘉禅特製タンタンメン 潮州辣油の香り

Creamy Dan Dan Noodles with Deep-fried Sakura Shrimp

1,600